Presentació del mapa excrusionista de la Vall d'en Bas i Les Preses

El proper 5 de març a les 12.00h del migdia a l'Auditori de Can Trona es presentarà en primícia la tercera edició del mapa excursionista de la Vall d'en Bas i Les Preses, un mapa extraordinari per un territori singular.

L'edició feta per l'editorial Alpina inclou una carpeta excursionista i 2 mapes a escala 1:25.000, corbes de nivell cada 10m, representació de la vegetació + ombrejat, xarxa de senders i serveis, coordenades UTM i informació per l'excursionista.

Cal destacar, entre moltes altres novetats, que es senyalitza el nou tram de la ruta dels maquis en el seu pas per la Vall d'en Bas i els molins que es van inventariar en el llibre sobre la cultura de l'aigua a la Vall d'en Bas.

Aquesta edició ha estat produïda entre el GECA i l'editorial Alpina amb el suport de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas i de l'Ajuntament de les Preses.

Volem fer un especial agraïment a en Jordi Gosalves, en Ramon Puigvert, en Pere Gelis i en Josep Maria Mussachs per a fer possible aquesta fita.

A tots ells els tindrem a Can Trona el dia de la presentació per a explicar totes les novetats i les peculiaritats d'aquesta edició tan especial. No us ho perdeu!

Si voleu veure el cartell de la presentació entreu Aquí