APLEC DE LA LLETISSONADA (Anul.lada)

COMUNICAT OFICIAL

Socis, voluntaris, monitors, col·laboradors i espònsors, aquest any tot i no haver pogut celebrar ni la Lletissonada ni la Cames de ferro, teníem molt clar que volíem seguir fent-vos partícips de l’aplec del GECA, per seguir cohesionant i unint aquest GRUP tant heterogeni, però veient-nos obligats a mantenir distàncies socials, dividir zones, partir taules i separar comensals no vèiem clar que aquestes mesures ajudessin a fer GRUP ans el contrari; però la última decisió per seguir la lluita contra la Covid-19, en què es prohibeixen les reunions de més de 10 persones, han fet decantar la balança i hem decidit anular l’aplec.

Des del GECA poc a poc posem fil a l’agulla per intentar normalitzar, al màxim possible, la situació i continuem treballant per anar reformulant les sortides socials amb totes les garanties sanitàries.

Les sortides de la secció de muntanya van arrencar al juliol, fent el cim del Puigmal en substitució del cim del Montsent, evitant passar un parell de dies a la Vall Fosca. La següent excursió va ser durant el primer cap de setmana d’agost, dins l’activitat del 3000 de l’estiu, a on vam fer el cim del Perdiguero. La última sortida d’aquesta secció, va ser el passat 14 d’agost amb la nocturna al cim del Talló.

En el cas de la secció de la mainada i del jovent, que encara continuen aturades, esperem poder reprendre l’activitat a finals de setembre.

Fins aviat i mentrestant cuideu-vos molt.

La junta del GECA

Publicat al 25 d'agost 2020