Protocols de seguretat per les diferents disciplines a Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha elaborat els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19 per les diferents disciplines i per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s’encarrega de regular.

Des de la FEEC s’ha volgut fer uns protocols flexibles però ajustats a la realitat i a les mesures sanitàries recomanades des del Govern català.

Els protocols actuals poden patir modificacions depenent de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i depenent de l’evolució de les mesures que es determinin des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La FEEC acompanya els protocols amb diferents infografies que ha realitzat el dissenyador, Lluís Mestres, i que serviran per a que les entitats puguin tenir en un lloc visible durant el període en què s’hagin d’aplicar aquests protocols.

Des de la FEEC es treballa també per actualitzar quan faci falta aquests protocols que seran d’obligat compliment per les activitats que es trobin dins dels calendaris de circuits i copes de la FEEC i recomanacions per a tots aquells que practiquin activitats de muntanya.


En aquí podreu descarregar-vos trobar la següent documentació:

Protocol Excursionisme Protocol per a les activitats d’excursionisme amb les mesures de prevenció de la COVID 19.

Infografia Excursionisme.


Protocol per a les activitats d’escalada i alpinisme amb les mesures de prevenció de la COVID 19.

Infografia Alpinisme i Escalada.


Protocol per a la utilització dels refugis de la amb les mesures de prevenció de la COVID 19.

Infografia refugis FEEC.


Protocol per a l’organització de proves esportives FEEC amb les mesures de prevenció de la COVID 19.

Infografia Proves esportives / Curses.