Lletissonada XL

04 de abril de 2019

Lletissonada XL

(#lletissonada2019)

L'itinerari confirmat!

St. Esteve d’en Bas, Puig Sacreu, Bufador de les Encantades, Coll del Forn, Santuari de les Olletes, Sta. Magdalena del Mont, Pas dels Irisais, Puigsacalm (1514m), Collet de Clivillers, Tosell Gros, Casa del Serrat, Sot de l'infern, Salt del Roure, Casa dels Goig, La Coromina, riu Fluvià, St. Esteve d’en Bas.

Lloc de sortida:Parc de l’Estació de St. Esteve d’en Bas.

Hora de sortida:De 7 a 8 del matí.

Hora de tancament d’arribada:a les 17h.

Durant el recorregut hi haurà 4 avituallaments:en el segon a Sta. Magdalenta hi haurà l’esmorzar.

Recorregut aproximat de 22km amb un desnivell de 1250m.

Si voleu veure el perfil >>>AQUÍ


Tots els excursionistes que hagin acabat la Lletissonada tindran un obsequi.

Inscripcions amb descompte >>>AQUÍ

Una part del cost de la vostra inscripció anirà en forma de donatiu a l’entitat Integra,Associació per a la Inclusió de Col.lectius de Risc,per realitzar el projecte de Reforma del Pati de l’Escola Joan XXIII; pels alumnes amb diversitat funcional de la comarca de la Garrotxa.

Aquest any i complementant la XL Lletissonada, el dissabte 4 de maig a Can Trona Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, el GECA, de la mà de l’ajuntament, farem el 1r Bas Mountain Festival (BMF). Una jornada de muntanya amb col.loquis, audiovisuals i conferèncias amb ponents tan destacables com Miquel Àngel Fumenal, Francesc Roma, Agnès Riera, Joan Cardona, Francesc Vinyeta, Clàudia Sabata, Lluís Julià, Araceli Segarra, etc.

Estigueu atents a www.geca.cat i a les xarxes socials que en breu obrirem paquets d’entrades amb descomptes per qui tingui la inscripció de la Lletissonada feta.


Lletissonada XL